Кандидатът за кмет на община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници от партията се срещнаха с жителите на село Голямо Соколово.

Там ПП ГЕРБ издигна и кандидатурата на Бейсим Рафиев за кмет на селото.

Той много пламенно защити програмата си за развитието на Голямо Соколово, избирайки го за кмет.

Бейсим Рафиев изрази готовност да помага на своите съграждани във всичко, дори в косенето на тревните площи и сковаването на пейки за по-възрастните.

„Единственото, което е постигнато в селото е благодарение на д-р Дарин Димитров и неговия екип. При никое друго управление не е правено толкова много. За първи път видяхме селото си почистено от снега през зимата. Изказваме огромна благодарност“, заяви кандидатът за кмет на селото Бейсим Рафиев

Той призова избирателите в Голямо Соколово да гласуват съвестно.

„Промяната, която настъпи в Търговище, се случва и още по-осезаемо ще настъпва и в нашето село, в малките населени места от общината“, категоричен бе кандидат-кметът.

В изминалия кметски мандат по време на управлението на д-р Димитров бе направен ремонт на читалището в селото на стойност 10 000 лв.,както и нова площадка. 76 души са включени в програмата за топъл обяд.

„Гласувайте! По-високата избирателната активност определя нашето бъдеще, това на децата ни и посоката на развитие, за която работим. Бъдете активни на 27 октомври и изберете най-добрия екип за община Търговище“, заяви д-р Дарин Димитров по време на срещата със симпатизанти.

Д-р Димитров отговори на въпросите на жителите, сред които най-честият – за сметосъбирането и поддръжката на контейнерите.

Представена бе и листата с кандидати за общински съветници за община Търговище, която избирателите могат да подкрепят с номер 43 в интегралната бюлетина.

 
 
 
 

Recommended Posts