„Д-р Дарин Димитров е най-успешният кмет за Търговище! Подкрепете го с номер 43 в интегралната бюлетина“, това заяви министърът на енергетиката Теменужка Петкова в препълнената концертна зала на ОНЧ „Напредък-1864“ в Търговище.

Заедно с Тодор Тодоров, член на изпълнителната комисия на партията, бяха гости на официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ-Търговище.

Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова също приветства всички гости и представи кандидата на партията за кмет на Търговище – д-р Дарин Димитров.

„В съзнанието ми още е моментът преди 4 години, когато за първи път издигнахме кандидатурата на д-р Дарин Димитров за кмет на Търговище. 4 успешни години за града, общината и малките населени места. Д-р Дарин Димитров доказа, че с много работа, постоянство, отговорност и визия за бъдещето на Търговище, се реализират най-важните приоритети за хората.

Убедени сме, че той е най-успешният и работлив градоначалник, с който община Търговище заслужава да върви напред“, сподели с присъстващите д-р Стоянова.

Кандидатът за кмет на Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров благодари за подкрепата и разказа пред своите избиратели, че с екипа му са доказали, че могат да работят и заедно чуват проблемите на хората, за да намират най-доброто решение.

„Затова и кампанията, която започнахме преди изборите за местния вот е позитивна, а резултатите от всичко свършено до този момент – сами говорят за нашата работа“, каза д-р Димитров.

Той посочи някои от най-значимите приоритети и проекти, които бяха реализирани по време на изминалия 4-годишен кметски мандат. По думите на д-р Димитров 90% от заложената му програма вече е изпълнена. От сцената на читалището в Търговище д-р Дарин Димитров заяви,че ще продължи да работи със същото темпо и хъс за работа за по-добрия утрешен ден на своите съграждани.

Това провокира екипа му да създаде редица инициативи в близост до избирателите. Като примери бяха посочени официалният му сайт, фейсбук страницата – д-р Дарин Димитров, чат на живо с отговори по зададени въпроси, бланката „Възлагам на д-р Димитров“, в която жителите на общината могат да дават препоръки за следващия мандат на управление и др.

Официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ продължи с представянето на кандидатите за общински съветници от партията и кандидатите за кметове на кметства. Всички заедно си пожелаха победа на 27 октомври за бъдещето на Търговище.

„Резултатите са видими – Търговище коренно е променил своя облик, а това се дължи на д-р Димитров и неговия екип. Вярвам,че това устойчиво развитие на общината ще продължи и през следващите четири години“, заяви още енергийният министър Теменужка Петкова.

„Търговище не се продава. Търговище не е разменна монета в нито едни партийни договорки. Ние сме още по-мобилизирани, борбени, дейни – затова с номер 43 в интегралната бюлетина да гласуваме за д-р Дарин Димитров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ“, апелира Тодор Тодоров, член на изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Специално участие в концертната програма на вечерта взеха певците от Музикална школа „Ню войсис“, които подариха на публиката емоционалното изпълнение на живо на песента „Децата на земята“. Съставите на ОНЧ „Напредък-1864“ – Балет „Галакси“, вокалната студия и Детски ансамбъл „Джумалийче“ също развълнуваха присъстващите в залата. Официалното откриване на кампанията завърши с кратък филм за Търговище днес – градът, през погледа на свършеното от д-р Димитров и екипа му.

Отборът на ГЕРБ избирателите могат да подкрепят с номер 43 в интегралната бюлетина.


 


 
 
 
 

Recommended Posts