„Свикнал съм да помагам на хората. С моя екип сме доказали, че можем да работим, ще продължим да го правим за всички Вас, за децата ни, за общината ни, за държавата ни“, това заяви кандидатът за кмет на Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров пред жителите на село Вардун.

По време на предизборна среща там народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова представи кандидатите за общински съветници за местния вот.

Тя акцентира на това, че листата е балансирана и съставена от доказали се със своя опит професионалисти.

„Лекари, учители, икономисти, юристи – всички готови да работят в полза на жителите от общината. Отборът на ГЕРБ се нуждае от Вашата подкрепа начело с д-р Димитров, за да продължи да надгражда случващото се в предходния мандат“, каза д-р Стоянова по време на срещата.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров също призова жителите на Вардун да гласуват с номер 43 в интегралната бюлетина.

От отчета си за свършеното в предишния мандат като кмет на Търговище, д-р Дарин Димитров припомни пред вардунчани, че бяха осъществени ремонтни дейности на читалището, площада и покрива на училището в селото. Ремонтиран бе и пътят Пролаз-Вардун, а 134 души бяха са включени по програмата за топъл обяд.

Жителите на с.Вардун поискаха от кандидата за кмет д-р Дарин Димитров нова детска площадка в селото, за която той обеща да съдейства.

 
 
 
 
 

Recommended Posts