Кандидатът за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров и народният представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова представиха листата с кандидати на партията за общински съветници пред жителите на село Съединение. Досегашният кмет на селото Илия Илиев, издигнат от ПП ГЕРБ, е и единственият кандидат за кмет на предстоящия местен вот.

„Илия работи изключително много в полза на жителите на селото, Вие сами го виждате“, каза д-р Дарин Димитров по време на предизборната среща. Кандидатът за кмет на селото Илия Илиев припомни, че по време на тяхното управление бе рехабилитиран пътят Бряг-Съединение, 13 души са включени за домашен социален патронаж, а 26 получават топъл обяд.10 000 лв.бяха вложени в ремонта на читалището, а д-р Дарин Димитров похвали жителите на селото за богатия културен календар, с който всяка година отбелязват Илинден, празника на плодородието и др.

Д-р Димитров допълни още, че предстои откриване на дом за възрастни хора с увреждания, а местното училище там също има бъдеще.

„Разчитаме на Вашата подкрепа с номер 43 в интегралната бюлетина за победа на местните избори“, заяви в с.Съединение д-р Венка Стоянова.

Пред живущите в селото кандидатите за кметове и общински съветници представиха инициативата „Възлагам на д-р Дарин Димитров“ с конкретни предложения за развитието на селото, на Търговище и общината.

 
 
 
 

Recommended Posts