Кандидатът за кмет на община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров и кандидати за общински съветници присъстваха на откриването на Републиканското първенство по футбол за деца за североизточна България. Домакин от този кръг на първенството е Търговище, а в него взеха участие отбори с малки футболисти, родени през 2008/2009 г.

В турнира „Футбол-9“ на търговищки терен се съревноваваха девет отбора от Русе, Разград, Варна, Силистра и домакините от Търговище.
Д-р Дарин Димитров говори с треньорите и организаторите на турнира за условията, в които децата тренират, за нуждите на подрастващата група на „Светкавица“, поддръжката на стадиона, екипите, с които тренират и играят по време на футболните срещи и др.

„Децата са нашето бъдеще и приоритет. Наш дълг и отговорност е да им помагаме да учат,да спортуват, да се развиват“, коментира кандидатът за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров.

По време на турнира отборите играят две по двадесет минутни полувремена, а треньорът на „Светкавица“ припомни, че малките мълнии вече имат две победи в първия кръг на първенството.

 
 
 

Recommended Posts