„Предстоят ни тежки и отговорни избори за местния вот, но ние доказахме, че можем да работим и сега се нуждаем от Вашата подкрепа, за да продължим започнатото“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров. Заедно с екипа от кандидати за общински съветници и кандидата за кмет на Лиляк Стела Стойнева се срещнаха с жителите на селото.

Д-р Димитров представи Стела Стойнева като работлив, отговорен и ангажиран с проблемите на селото кандидат за кмет. След дълги години в чужбина тя се завръща в Търговище, за да работи за облагородяването на Лиляк.

„Мило ми е нашето село и с много работа ще съм полезна на жителите на Лиляк. Нека работим заедно за тази обща кауза“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Стела Стойнева.

„Подкрепете Стела! Подайте й ръка, а тя ще получи моята подкрепа, подкрепата на Община Търговище, подкрепата на ГЕРБ, подкрепата на общинските съветници, за да бъде чуван Вашият глас, желанията и проблемите, които имате“, апелира към живущите в селото д-р Дарин Димитров.

Той допълни още,че през годините ПП ГЕРБ винаги е помагала на Лиляк. Като пример бяха посочени дарените 20 хил.лв.за ремонт на местния храм и 2 хил.лв.за ремонт на джамията.

Председателят на местното читалище сподели пред присъстващите в залата за направените от ГЕРБ добрини. Благодари за ремонта на покрива на читалището и за дарителската акция, с помощта на която то допълно е реновирано. Председателят на читалището в Лиляк връчи и благодарствено писмо на д-р Димитров и екипа му за одобрената за саниране жилищна кооперация, в която вече две години живущите се наслаждават на удобствата.

56 души от селото пък получават топъл обяд.

„Подкрепете ПП ГЕРБ с най-добрите и работни кандидати за общински съветници – 43 в интегралната бюлетина“, заявиха д-р Дарин Димитров и екипа му в Лиляк.

 
 
 
 
 

Recommended Posts