„Мотото на кампанията ни за местния вот е „Работа, работа, работа“, но аз добавям: „Нека работим заедно!“. Ние не делим хората, ние създаваме, ние искаме да сме заедно“, с тези думи кандидатът за кмет на Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров започна срещата си с жителите на село Руец.

Той представи листата с кандидати за общински съветници, акцентирайки на това, че тя е балансирана и съставена от учители, лекари, юристи, икономисти и специалисти, които са отдали професионалния си път в помощ на хората.

„За 4 години Търговище стана нов град, но предстои още работа. Не искам да се осланям само на свършеното, него всеки може да види. За мен е важно какво предстои и знам как да го реализирам“, заяви д-р Дарин Димитров пред жителите на селото.

Той добави още,че в предходния 4-годишен мандат стана реалност рехабилитацията на общинския път в направление Руец- Овчарово, както и на няколко улици в селото. Направен бе и кът за игра в селото, 7 души бяха включени в програмата за Домашен социален патронаж, а 92 получават храна по програма „Топъл обяд“.

Ремонтът на читалището в село Руец е заложен в управленската програма на д-р Димитров за следващия му мандат, ако избирателите му дадат тази възможност.

„Срещите с хората от малките населени места и от града са много важни за нас, защото освен да им представим нашите политически възгледи и визията ни за общината, ние сме близо до всеки един жител, чуваме техните нужди и желания“, заяви д-р Дарин Димитров.

По време на предизборната среща в село Руец, жител, който получава пенсията си от местния пощенски клон, изрази притеснението си за вида на сградата, която се нуждае от спешен ремонт. Д-р Дарин Димитров даде уверение, че ще бъде направена проверка и взети необходимите мерки.

Кандидатът за кмет на община Търговище от ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров призова избирателите да гласуват с бюлетина номер 43 на местния вот на 27 октомври.

 
 
 
 

Recommended Posts